Vinvu Software is een trotse sponsor van ASV Dronten!

In Tech Tips van Vinvu by Simon de Jong

Blog
november 20, 2023

Vinvu Software is een trotse sponsor van ASV Dronten!

Wellicht heb je hem al zien hangen; onze nieuwe boarding bij ASV Dronten. We geloven dat sport een geweldige manier is om mensen samen te brengen. We zijn daarom ontzettend trots om aan te kondigen dat Vinvu Software sponsor is geworden van ASV Dronten!
Image
ASV Dronten staat dan ook midden in de maatschappij. Of je nou zelf bij ze traint, op de middelbare school gymles bij ASV had, of je als trotse ouder elke zaterdag naast het veld staat; elke Drontenaar kent ASV Dronten wel. Daarom was de keus ook snel gemaakt om ASV Dronten te sponsoren.

Je zult onze boarding daarom ook trots tussen alle andere sponsoren zien hangen. Met onze boarding nodigen wij ondernemers uit om eens met ons te komen sparren over hun ICT vraagstukken. Of het nou gaat om een one-pager om jouw geweldig bedrijf aan de wereld te tonen, of een volledige automatisering van jouw magazijn. Geen uitdaging is ons te groot, of te klein. De koffie staat alvast voor je klaar.

Heb jij een vraagstuk voor ons? Neem gerust contact!

We zijn te bereiken via:
  • E-mail: contact@vinvu.nl
  • Telefoon: 0321-700-246
  • Website: vinvu.nl